Yes! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf? Allereerst van harte gefeliciteerd! Leuk dat jullie de tijd nemen om mijn werk als trouwfotograaf te bekijken. Prachtige foto’s die voor altijd de mooie herinneringen kunnen terughalen. Daar gaat het om toch? Mijn levendige foto’s waar de emotie en liefde vanaf spat, kunnen dat. Maar naast prachtige foto’s is het ook belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen die bij jullie past. De fotograaf is tenslotte aanwezig bij iets heel persoonlijks van jullie. Om te ontdekken of ik de geschikte trouwfotograaf voor jullie ben, kunnen jullie op deze pagina alle informatie over mij als trouwfotograaf vinden. Meer informatie over mij als persoon kunnen jullie hier vinden.

Vertel Martijn, wat is jouw stijl?

Levendige beelden. Storytelling. Foto’s waar de liefde, de blijdschap en alle andere emoties vanaf spatten. Ik fotografeer met een full-frame camera en een selectie aan lenzen die veel licht doorlaten. Hierdoor kan ik ook in situaties met weinig licht jullie momenten vastleggen zoals ze echt zijn. Want dat is wat ik wil. Jullie dag vastleggen zoals jullie hij echt is. Jullie staan natuurlijk centraal op jullie trouwdag, maar ook de mensen met wie jullie de liefde vieren, vind ik erg belangrijk. Ik focus daarom ook altijd goed op wat er om jullie heen gebeurd. Ook heb ik oog voor de kleine momenten die er vaak juist het meest toe doen.

En welke prijzen hanteer je?

Jullie kunnen mij al boeken vanaf € 750. Graag hoor ik wat jullie wensen zijn zodat ik een prijs op maat kan maken. Ik werk altijd met een totaal prijs zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. Mijn prijs is dan ook inclusief:

– Een persoonlijk kennismakingsgesprek

– Reiskosten binnen Nederland

– Binnen 3 werkdagen na de bruiloft een sneakpreview

– Prachtig bewerkte foto’s in hoge resolutie (zoveel als nodig om jullie hele verhaal te vertellen, gemiddeld 400)

– Een selectie van foto’s in zwart-wit.

– Aflevering in een online galerij of op een USB stick (wat jullie voorkeur heeft)

Een trouwalbum is optioneel. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden om zelf een fantastisch trouwalbum te maken. En er zijn zoveel gave alternatieven!

Klinkt goed, waarom moeten we voor jouw kiezen?

Ik maak levendige foto’s waar de liefde en emotie vanaf spat. Daarnaast ben ik als fotograaf meegaand, creatief en goed in de omgang met mensen. Ik doe er alles aan om het maken van de foto’s zo natuurlijk, ontspannen en leuk mogelijk te laten verlopen. Bruidsparen die jullie voorgingen waren hier erg blij mee. Dus denk je dat ik leuk genoeg ben om er ook op jullie bijzondere dag bij te zijn? En vind je de foto’s uit mijn portfolio mooi? En… ja, de keuze voor een trouwfotograaf is misschien wel net als de liefde zelf. Het valt niet altijd uit te beredeneren. Je voelt het gewoon. Het voelt goed. Deze is het voor mij.

Ja, dit past bij ons, we willen jouw als fotograaf op onze bruiloft, wat nu?

Super! Laat het mij zo snel mogelijk weten via 0643169845 of hellomartijn@gmail.com. Ik hoor graag jullie trouwdatum en wat globaal jullie plannen zijn. We maken dan vervolgens een afspraak voor een kennismaking en het bespreken van jullie wensen. Ik kan bij jullie langskomen maar we kunnen ook videobellen. Nadat we kennis hebben gemaakt, de trouwdag besproken is, en jullie nog steeds enthousiast over mij zijn, maak ik een offerte voor jullie. Als jullie hiermee akkoord gaan kunnen jullie de offerte getekend retour sturen en de aanbetaling voldoen. Hierna staat jullie trouwdag vetgedrukt in mijn agenda! Vervolgens bereid ik jullie grote dag goed voor. Zo ga ik vaak op voorverkenning naar de locatie en maak ik een plan van aanpak. Wat, waar, wie en hoe ga ik alles fotograferen. Vaak heb ik dan ook nog contact met jullie of de ceremoniemeester voor de laastste details. Na jullie bruiloft stuur ik jullie binnen 3 werkdagen alvast wat foto’s. En binnen 2 tot 6 weken krijgen jullie alle foto’s geleverd. 

Bedankt voor jullie tijd en het overwegen van mij als trouwfotograaf voor jullie bruiloft! Hieronder staan nog wat andere vragen die vaak gesteld worden. Heb je een andere vraag voor mij? Laat het mij weten!

Hoeveel tijd moeten we rekenen voor de fotoshoot?

Voor een ontspannen fotoshoot kan ik 1,5 uur aanraden. De tijd vliegt altijd voorbij!

Waar fotografeer je mee?

Een full-frame camera met een selectie aan lenzen die veel licht doorlaten. Zo kan ik ieder moment, ook met weinig licht, vastleggen zoals het echt is. Ook werk ik vaak met oude lenzen die je met de hand moet scherpstellen. Dat is lastig fotograferen maar de foto’s hebben een prachtige, klassieke en tijdloze uitstraling. Ook heb ik de nodige accessoires in mijn tas zoals een statief, reserve materiaal en een flitser.

Wat als het regent?

Wist je dat dit een van de meest gestelde vragen is? Het regent in Nederland gelukkig niet zo vaak als de meeste mensen denken. Als het regent zijn er een aantal opties. Zo kunnen we de shoot naar binnen verplaatsen, maar ook gewoon in de regen doen. Dramatische luchten, lol onder een paraplu, het kan heel mooi en echt zijn. Maar wat het belangrijkste is. Het komt altijd goed!

Waar laten we je tijdens het diner?

Tijdens het diner zijn er vaak veel mooie en leuke momenten die ik graag fotografeer. Denk aan speeches of een toost. En eten en drinken is ook een belangrijk onderdeel van de dag. Daarom kun je mij het beste in de buurt van de gasten laten mee-eten. Aan de bar of tafeltje iets verderop bijvoorbeeld. Je kunt ook aan het restaurant vragen wat handig is. Zij hebben ook vast een goed idee. Tijdens het diner maak ik naast foto’s van de gasten ook foto’s van het eten en drinken. Ik laat graag het hele verhaal zien.

Wij hebben een religieuze ceremonie, kun je daarmee omgaan?

Ja, ik houd altijd rekening met jullie wensen en met wat gepast is. In de kerk kan ik bijvoorbeeld niet flitsen of alleen foto’s maken op bepaalde momenten.  

Wat als je ziek wordt?

Gelukkig heb ik nog nooit een foto opdracht hoeven afzeggen omdat ik ziek was. Mocht het ooit voorkomen dan zorg ik voor een vervanger.